Без категоріїНовини

Адвокати компанії успішно захистили інтереси клієнта у спорі з Інспекцією державного архітектурно-будівельного контролю у м. Львові

02/12/2019 Posted

Адвокати компанії успішно здійснили представництво та захист інтересів клієнта – суб’єкта містобудівної діяльності у спорі з Інспекцією державного архітектурно-будівельного контролю у м. Львові щодо оскарження у судовому порядку рішення про притягнення клієнта до відповідальності згідно з положеннями Закону України “Про відповідальність за правопорушення у сфері містобудівної діяльності”.

У результаті надання правничої допомоги, рішенням Львівського окружного адміністративного суду від 16 жовтня 2019 року позовні вимоги задоволено повністю – визнано протиправними та скасовано постанову Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю у м. Львові про накладення штрафу та припис Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю у м. Львові.

За наслідком аналізу аргументів та доводів, з урахуванням яких Львівським окружним адміністративним судом було ухвалене рішення у спорі, Інспекцією державного архітектурно-будівельного контролю у м. Львові було прийняте рішення про недоцільність оскарження в апеляційному порядку рішення постановленого судом першої інстанції.

Представництво інтересів клієнта здійснювали адвокати Арсен Асташкін та Василь Гринчук.