Без категоріїНовини

Адвокатська компанія “Прокопишин і Партнери” оголошує про проведення І Стипендіального конкурсу дослідницьких робіт серед студентів- правників.

09/02/2016 Posted

Адвокатська компанія “Прокопишин і Партнери” оголошує про проведення І Стипендіального конкурсу дослідницьких робіт серед студентів-правників.

Для участі у конкурсі пропонуємо Вам здійснити дослідження на одну із наступних тем:

  • Корпоративні права як предмет договору застави. Механізм та порядок звернення стягнення.
  • Алгоритм звернення стягнення на корпоративні права в ході здійснення виконавчого провадження.
  • Способи інвестування у будівництво житла. Ризики для інвестора та шляхи їх мінімізації.
  • Припинення договору поруки у зв’язку з ліквідацією боржника юридичної особи або смерті боржника фізичної особи за відсутності правонаступників.
  • Судовий захист права співвласника неподільного майна на отримання від інших співвласників компенсації вартості його частки.

До участі у конкурсі допускаються студенти юридичних спеціальностей вищих навчальних закладів м. Львова ІІІ-IV рівнів акредитації денної та заочної форми навчання незалежно від форми власності та підпорядкування, у тому числі іноземці, що навчаються у цих навчальних закладах.

Конкурсні роботи прийматимуться з 01 березня по 15 квітня 2016 року за електронною адресою: info@prokopyshynpartners.com

Переможці конкурсу будуть нагороджені наступними грошовими преміями:

І місце — 3000,00 грн.

ІІ місце — 2000,00 грн.

ІІІ місце — 1000,00 грн.

Детальні умови проведення та участі у конкурсі викладенні у відповідному Положенні, яке можна завантажити за наступним посиланням.

Анкета учасника