Без категоріїНовини

Адвокат компанії успішно здійснив захист інтересів клієнта у справі за похідним позовом

18/02/2020 Posted

Адвокат компанії Ярослав Гасяк успішно здійснив захист інтересів клієнта в спорі за позовом учасника ТзОВ, поданим в інтересах товариства, з вимогою про відшкодування колишнім керівником завданих товариству збитків у розмірі близько 1,5 млн. грн.

Розглянувши вказану справу, Господарський суд Львівської області задовольнив позовні вимоги у повному обсязі, з чим погодився й Західний апеляційний господарський суд. Верховний Суд у складі Касаційного господарського суду дослухався до доводів підготовленої адвокатом компанії касаційної скарги та скасував обидва рішення судів, направивши матеріали справи на новий розгляд до Господарського суду Львівської області.

За результатом нового судового розгляду судом, з урахуванням висновків Верховного Суду, було прийнято рішення про відмову в задоволені позовних вимог, яке після подачі апеляційної скарги було залишено без змін. Таким чином, клієнт компанії отримав судове рішення, яким було констатовано відсутність в його діях складу правопорушення та факту заподіяння збитків товариству, керівником якого він був.